Objasnený prípad poškodenia áut v Starej Ľubovni. Prešovčan obvinený z výtržníctva na futbalovom zápase

18.12.2013 Poprad

Objasnený prípad poškodenia áut v Starej Ľubovni
25 ročnému Popradčanovi poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Stará Ľubovňa vzniesol obvinenie z prečinu výtržníctva a z prečinu poškodzovania cudzej veci.
Obvinený muž sa mal nedovoleného konania dopustiť v pondelok /16.12.2013/, kedy vo večerných hodinách na Ul. Letnej, v Starej Ľubovni, kovovou rohožou / ktorú vzal spred vchodových dverí / poškodil tam zaparkované osobné motorové vozidlo zn. Audi A3 ako aj druhé vozidlo zn. Hyundai. Na oboch autách svojím konaním spôsobil ryhy a rôzne preliačiny – škoda bola vyčíslená na sumu takmer 1.000,-Eur. Pri tomto konaní bol vyrušený okoloidúcim mužom a preto z miesta činu mladý muž ušiel. Polícia Popradčana stíha na slobode.

Prešovčan obvinený z výtržníctva na futbalovom zápase
Počas futbalového zápasu na Mestskom futbalovom štadióne v Bardejove, ktorý sa konal 26.10.2013 popoludní, 18 ročný mladík neprekonal svoju túžbu mať ,,fanúšikovský,, šál, ktorý mu ale nepatril.
Mladý Prešovčan prešiel do sektoru domácich fanúšikov v snahe odcudziť tento šál, ktorý mal na krku 56 ročný fanúšik domáceho futbalového klubu. Útočník pristúpil k poškodenému, začal ho fyzicky napádať do tváre a súčasne sa mu snažil vziať jeho šál. Po tom, čo sa mu podarilo šál vziať s ním ušiel. Napadnutému mužovi pri tomto útoku nebolo spôsobené vážne zranenie a škoda krádežou bola vyčíslená na sumu 10,-Eur. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove vzniesol útočníkovi obvinenie zo zločinu lúpeže a prečinu výtržníctva.  
 

Vyberte región